Toveren op speelplein Kaboem!

Wie in Vorselaar vakantie viert, kan naar hartenlust komen spelen op speelplein Kaboem! Deze week is het speelthema ‘de omgekeerde wereld‘ en van 14 tot 18 juli dompelen de kinderen zich helemaal onder in het speelthema ‘toveren’. Veel speelplezier!

Groepsaankoop groene stroom

Als inwoner van de provincie Antwerpen kan u binnenkort opnieuw vrijblijvend intekenen op een groepsaankoop groene stroom en gas. In tegenstelling tot de afgelopen jaren, starten de inschrijvingen niet begin juli maar waarschijnlijk later deze zomer. Dat komt door enkele praktische en onvoorziene omstandigheden. Bent u geïnteresseerd om (opnieuw) mee te doen met de groepsaankoop? Dan kan u zich alvast aanmelden. Wie aangemeld is, wordt onmiddellijk gecontacteerd zodra de inschrijvingen echt van start gaan.

> Info en inschrijven: www.samengaanwegroener.be, 03 240 56 69

Oei, een wespennest …

Wil u een wespennest laten verdelgen? Dan kan u hiervoor de hulp inroepen van het brandweerteam uit Herentals. Let wel: deze hulp is niet gratis. De brandweer stelt een handig webformulier ter beschikking. Hoe meer aanvragen via dit formulier binnenkomen, hoe meer tijd er over is voor andere belangrijke zaken. Als het om bijen gaat, vindt u er meteen ook een nummer van een imker.

G-sportfonds

De provincie zet volop in op G-sport voor personen met een handicap. Maar de ‘G’ staat ook voor gewoon, geïntegreerd, gelijkwaardig, goesting, grensverleggend, gescoord maar vooral ook genieten. Word ook G-sportfan en steun het G-sportfonds van de provincie Antwerpen. Samen met u geven we personen met een handicap alle kansen om te sporten of bewegen. Vandaag, maar ook morgen.

> Info: www.gsportfonds.be

Sluitingsdagen juli

Tijdens de maanden juli en augustus is het gemeentehuis op woensdagnamiddag gesloten. Op vrijdag 11 juli en maandag 21 juli sluiten wij wegens de Vlaamse en Nationale feestdag. Het containerpark sluit ook op de brugdag 12 juli.

De sporthal is gesloten van 7 juli t.e.m. zondag 3 augustus.

Kinderclub De Regenboog en speelplein Kaboem sluiten van maandag 21 juli t.e.m. vrijdag 25 juli.

De bib sluit van 2 t.e.m. 31 augustus wegens verfraaiingswerken. Hierna staan wij graag terug tot uw dienst.

> Info: sluitingsdageninfo@vorselaar.be, 014 50 11 01

Sporteldag voor 50-plussers

Ontdek 25 sporten voor 50-plussers tijdens de provinciale sporteldag op donderdag 7 augustus in Herselt. Op deze sporteldag krijgt u de kans om te proeven van verschillende sporten, speciaal voor 50-plussers. U maakt een keuze uit verschillende sporten, kan plezier maken met uw leeftijdsgenoten, rustig genieten van de omgeving of uw benen strekken bij een spetterend optreden. Inschrijven kan tot 1 augustus.

> Info en inschrijven: sport@herselt.be, 014 53 90 51